Ben je jonger dan 27 jaar, heb je geen werk en zit je niet op school? Neem dan contact op met de jongerenconsulent!

Hoe zie je jouw toekomst?

Ga met de jongerenconsulent in gesprek over jouw toekomstplannen. Samen kijken we naar jouw mogelijkheden voor scholing of werk en naar de ondersteuning die je daarbij kunt gebruiken. Wil je graag leren, werken of allebei? Waar loop je tegenaan? Wat voor beroep vind jij bij jou passen? En heb je dan eerst een opleiding nodig? Het komt allemaal aan bod in het gesprek.

Toekomstplannen waarmaken

Samen met de jongerenconsulent stel je een plan van aanpak op. Hierin staat hoe we samen jouw kansen op work of scholing kunnen vergroten. Wat wordt er van jou verwacht en hoe kan de jongerenconsulent je daarbij helpen. Vervolgens ga je zelf aan de slag om je toekomstplannen waar te maken. Natuurlijk ondersteunt de jongerenconsulent je daarbij. 

Uitkering

Kom je in aanmerking voor een uitkering? Dan heb je eerst vier weken om een baan te vinden. In die periode doe jij je best om een baan te vinden door te solliciteren en je in te schrijven bij uitzendbureaus. Ook daarbij kan de jongerenconsulent je helpen. Na deze vier weken heb je een intakegesprek om een uitkering aan te vragen.

Contact

Jongerenconsulent Heidi van Leeuwen
telefoon (015) 380 41 48
of stuur een mail naar jongerenconsulent@middendelfland.nl

Heeft u gevonden wat u zocht?