Op donderdag 10 augustus onthulden wethouder Wendy Renzen - van Leeuwen en Mirjam Nielsen (ontwikkelingsmanager BPD) het bouwbord van nieuwbouwproject Maaslandse Zoom aan de Hofsingel in Maasland. Hiermee laten zij weten dat de realisatie van de Maaslandse Zoom steeds dichterbij komt. Een ontwikkeling waar veel inwoners van Midden-Delfland naar uitkijken.

Maaslandse Zoom

Het nieuwbouwproject Maaslandse Zoom bestaat uit circa 109 woningen verdeeld over diverse woningtypes. Er worden appartementen, gezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen in verschillende afmetingen gebouwd. Een deel van de appartementen vallen onder de sociale huur.

Maaslandse Zoom wordt een wijk met een grote variatie aan energiezuinige nieuwbouwwoningen in een gebied waar het groene, historische karakter belangrijk is. Mensen wonen hier straks in rust, met respect voor de natuur en omgeving. Er is veel aandacht besteed aan de openbare ruimte met onder andere een groen open middengebied waardoor het mooie landschap rondom het dorp zichtbaar blijft.

Realisatie

BPD l Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de gebiedsontwikkelaar en Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling is de aannemer die de woningen gaat realiseren. Bent u nieuwsgierig naar de voortgang van de realisatie van dit woningbouwplan? Neem dan een kijkje op www.maaslandsezoom.nl(externe link) voor meer informatie over het project en de verkoop van de woningen.

Wethouder Wendy Renzen - van Leeuwen en Mirjam Nielsen (ontwikkelingsmanager BPD) onthullen het bouwbord.