Home > Digitaal burgerpanel

Digitaal burgerpanel

Meld u aan!

De gemeente wil graag weten hoe u over allerlei zaken denkt die met de gemeente te maken hebben. Daartoe wil zij 1 of 2 keer per jaar via internet onderzoeken doen onder de inwoners.

Wilt u ook uw mening geven over allerlei ontwikkelingen en de dienstverlening door de gemeente? Ga dan naar de website www.middendelflandpanel.nl en meld u aan! Schroom niet, want voor representatieve uitkomsten is het van belang dat veel inwoners meedoen. In principe kan iedere inwoner van Midden-Delfland vanaf 18 jaar deelnemen aan het digitale burgerpanel. Het enige wat u nodig heeft is een computer met internetverbinding en een e-mailadres.

Op de website www.middendelflandpanel.nl wordt uitgebreid uitgelegd hoe het digitale burgerpanel werkt, en wordt een antwoord gegeven op veelgestelde vragen over het panel. Als u online deelneemt aan een onderzoek, krijgt u altijd een terugkoppeling over de uitkomsten van het onderzoek.

De onderzoeken via de website www.middendelflandpanel.nl worden namens de gemeente Midden-Delfland uitgevoerd door Newcom Research & Consultancy. Als u via internet wordt benaderd voor onderzoeken met andere websites, dan worden die onderzoeken niet uitgevoerd in opdracht van de gemeente.

De resultaten van de uitgevoerde onderzoeken kunt u onderstaand downloaden:

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Whatsapp: 06 82047571

Openingstijden

Meer contactgegevens