Home > Medewerkers aan het woord

Medewerkers aan het woord

Bert (Bode): "Het is mooi om als inwoner van Midden-Delfland iets te kunnen betekenen voor de andere inwoners van deze gemeente."
 


Roosmarijn (Medewerker communicatie): "Werken bij een gemeente saai? Totaal niet: elke week is anders en de ene uitdaging volgt de andere in rap tempo op. Verrassend en uitdagend!"

Dagmar (Afdelingsdirecteur Bedrijfsvoering): "Als individuele medewerker kun je echt verschil maken. Je krijgt niet alleen ruimte voor vakinhoudelijke ontwikkeling, maar ook om je te mengen in allerlei andere, organisatiebrede vraagstukken."
 


Ferry (Medewerker KCC): "Dienstverlenend en klantgericht werken is vanzelfsprekend in mijn functie. Het gaat mij erom dat de klant de deur uit gaat met een tevreden gevoel."
 


AndrĂ© (Toezichthouder/ opzichter riolering): "Mijn werk als opzichter riolering is leuk. Ik doe onderhoud van a tot z en voor zowel binnen als buiten. Die combinatie spreekt mij aan."


Piet (Adviseur P&O): "Op weg naar het werk geniet ik al van het mooie Midden-Delfland. Mijn collega's zijn mensen die willen delen, iets voor een ander willen betekenen. Ze zijn inspirerend en een echte drijfveer."

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens