Home > Medewerkers aan het woord

Medewerkers aan het woord

Bert (Bode): "Het is mooi om als inwoner van Midden-Delfland iets te kunnen betekenen voor de andere inwoners van deze gemeente."
 

Sandra (Directieassistent): "Midden-Delfland is een kleine gemeente, maar tegelijk een grote speler!"
 

Ronald (Teamleider buitendienst): "Het werken voor een kleine gemeente is leuk en uitdagend. Ik zorg dat de buitendienst het werk goed kan doen en dat meldingen over de openbare ruimte snel en adequaat worden opgelost."
 


Roosmarijn (Medewerker communicatie): "Werken bij een gemeente saai? Totaal niet: elke week is anders en de ene uitdaging volgt de andere in rap tempo op. Verrassend en uitdagend!"
 

Ronald (Coördinator/adviseur financiën): "Ik kreeg de kans een overstap te maken van Belastingen naar Financiën. In deze rol ben ik betrokken bij veel projecten. Dat vind ik persoonlijk interessant, maar ook als inwoner van de gemeente krijg ik op deze manier van dichtbij mee wat hier allemaal gebeurt."
 

Dagmar (Afdelingshoofd DC&I): "Als individuele medewerker kun je echt verschil maken. Je krijgt niet alleen ruimte voor vakinhoudelijke ontwikkeling, maar ook om je te mengen in allerlei andere, organisatiebrede vraagstukken."
 


Ferry (Medewerker KCC): "Dienstverlenend en klantgericht werken is vanzelfsprekend in mijn functie. Het gaat mij erom dat de klant de deur uit gaat met een tevreden gevoel."
 


André (Toezichthouder/ opzichter riolering): "Mijn werk als opzichter riolering is leuk. Ik doe onderhoud van a tot z en voor zowel binnen als buiten. Die combinatie spreekt mij aan."


Tom (Medewerker KCC): "Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is!"


Piet (Adviseur P&O): "Op weg naar het werk geniet ik al van het mooie Midden-Delfland. Mijn collega's zijn mensen die willen delen, iets voor een ander willen betekenen. Ze zijn inspirerend en een echte drijfveer."

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Whatsapp: 06 82047571

Openingstijden

Meer contactgegevens