Home > Medewerkers aan het woord

Medewerkers aan het woord

Bert (Bode): "Het is mooi om als inwoner van Midden-Delfland iets te kunnen betekenen voor de andere inwoners van deze gemeente."
 

Sandra (Directieassistent): "Midden-Delfland is een kleine gemeente, maar tegelijk een grote speler!"
 

Ronald (Teamleider buitendienst): "Het werken voor een kleine gemeente is leuk en uitdagend. Ik zorg dat de buitendienst het werk goed kan doen en dat meldingen over de openbare ruimte snel en adequaat worden opgelost."
 

Sophie (Medewerker veiligheid): "Samen zorgen we voor een veilig Midden-Delfland!"
 

Ronald (Coördinator/adviseur financiën): "Ik kreeg de kans een overstap te maken van Belastingen naar Financiën. In deze rol ben ik betrokken bij veel projecten. Dat vind ik persoonlijk interessant, maar ook als inwoner van de gemeente krijg ik op deze manier van dichtbij mee wat hier allemaal gebeurt."
 

Dagmar (Afdelingshoofd DC&I): "Als individuele medewerker kun je echt verschil maken. Je krijgt niet alleen ruimte voor vakinhoudelijke ontwikkeling, maar ook om je te mengen in allerlei andere, organisatiebrede vraagstukken."
 

Roel (Beleidsmedewerker jeugd (oud-medewerker)): "De gemeente heeft nieuwe jeugdhulptaken. Ik vertegenwoordig de belangen van 4.200 Midden-Delflandse jeugdigen en hun ouders. Het levert voordeel op dat ik daarvoor samenwerk met andere partijen in de regio."
 

Adem (Senior vergunningverlener bouw- en woningtoezicht (oud-medewerker)): "Ik waardeer de betrokkenheid van de Midden-Delflandse inwoners bij de ontwikkelingen in de bouw. Zelf woon ik in de stad, hier werk ik in het groen. Mijn kwaliteiten komen daarom goed tot recht bij deze gemeente."

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11  of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens