Home > Nieuwsberichten > Dit weekend eropuit in duurzaam Midden-Delfland!

Dit weekend eropuit in duurzaam Midden-Delfland! (07-06-2017)

RSS
Dit item is verlopen op 20-06-2017.

Dit weekend zijn op zaterdag 17 en zondag 18 juni de Midden-Delfland Dagen met het thema Boeren, burgers en buitenlui in duurzaam Midden-Delfland. Tegelijkertijd is er het Stap uit je Stad weekend. Heel veel leuks te doen dus, in Midden-Delfland!

Het Stap uit je Stad weekend is er speciaal op gericht de mensen uit de stad een leuk en laagdrempelig uitje in het groene ommeland te bieden. In Midden-Delfland zijn er 3 uitjes geselecteerd speciaal voor iedereen die Midden-Delfland nog niet heeft ontdekt. Er is een MTB-tocht voor mountainbike liefhebbers die start in Den Hoorn of Vlaardingen met een deels technisch parcours door de Broekpolder en door de polders van Midden-Delfland. Voor de meer culinair aangelegde fietsers is er een Hollands Happen en Trappen arrangement die start bij Hoeve Bouwlust en je langs de leukste en lekkerste plekjes in het gebied brengt. Houd je van kunst, dan is de fietstocht langs galeries en buitenkunst een aanrader met Fietsen naar Human Memory.

Kijk op www.stapuitjestad.nl en www.middendelflanddag.nl voor alle uitjes!

Neemt u eens een kijkje in ons duurzame gemeentehuis!

Op zaterdag 17 juni tussen 11 en 15 uur bent u ook welkom in het gemeentehuis van Midden-Delfland voor een rondleiding. U kunt een kijkje nemen bij de duurzaamheidsmaatregelen en krijgt uitleg over de bijzondere techniek die wordt toegepast voor de verwarming/koeling van het pand en de geluidswerende maatregelen die zorgen voor een prettige werksfeer. Loop binnen en ontdek hoe het gemeentehuis aan de Anna van Raesfeltstraat 37 aansluit bij het thema van de Midden-Delfland Dagen: Boeren, burgers en buitenlui in duurzaam Midden-Delfland.

Geïnspireerd?

De WoonWijzerWagen staat voor het gemeentehuis en adviseert u zaterdag van 14 tot 18 uur graag over duurzame maatregelen in uw eigen woning.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Whatsapp: 06 82047571

Openingstijden

Meer contactgegevens