Home > Nieuwsberichten > Galerie Weerloos in Maasland is de nieuwste supporter Cittaslow Midden-Delfland

Galerie Weerloos in Maasland is de nieuwste supporter Cittaslow Midden-Delfland (14-05-2019)

RSS
Dit item is verlopen op 26-06-2019.

Vandaag reikte wethouder Sonja Smit het supporterschap Cittaslow Midden-Delfland uit aan Marga van der Wulp en Victor de Wit.

Het verhaal vertellen....Daar gaat het om!

Of het nu het verhaal is over alle bijzondere verzamelobjecten die verkocht worden, of de heerlijke, biologische streek snacks die ze aanbieden. Het historische pand of de functie ervan, de verbindingen op het water of het dorp Maasland en haar verenigingsleven. Eigenaresse Marga van der Wulp vertelt er graag over. ‘Het gaat niet alleen om de belevenis maar ook om de bewustwording van het totaal’ aldus Marga. 

Samenkomen

Galerie Weerloos is namelijk niet alleen een plek waar je een unieke verzameling aan design en vintage artikelen vindt, het is ook de plek waar je samen komt. Maar waar ook informatie te vinden is over het gebied en de activiteiten die er plaatsvinden. Dit alles in het centrum van Maasland in een mooi pand aan de Herenstraat, dat vroeger een postkantoor was.

De functie die gegeven wordt aan de Galerie is er één die we als gemeente omarmen, meldt wethouder Sonja Smit. ‘Het verbindt inwoners, biedt bezoekers een gastvrij onthaal en is duurzaam door een langere levensduur te geven aan gebruiksgoederen’. Allemaal activiteiten die bijdragen aan het gedachtegoed van Cittaslow. 

Supporter Cittaslow Midden-Delfland

De gemeente nodigt ook andere ondernemers en gebiedsorganisaties uit om supporter van Cittaslow Midden-Delfland te worden. Natuurlijk moeten zij de kwaliteiten van Cittaslow ondersteunen en versterken. Supporters krijgen de mogelijkheid om op verschillende manieren hun supporterschap actief uit te dragen. Ondernemers en gebiedsorganisaties met interesse in het supporterschap kunnen voor meer informatie en een aanvraagformulier terecht op www.cittaslow-nederland.nl/supporter.

.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens