Home > Nieuwsberichten > Gemeente Midden-Delfland verlengt samenwerking met Jeugdfonds Sport & Cultuur

Gemeente Midden-Delfland verlengt samenwerking met Jeugdfonds Sport & Cultuur (11-07-2019)

RSS
Dit item is verlopen op 31-12-2019.

Ieder kind mag meedoen aan sport en cultuur.

De samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Midden-Delfland en het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland is met 4 jaar verlengd. Niet in alle gezinnen is er voldoende geld om contributie te kunnen betalen aan een sport- of cultuurvereniging. Door inzet van het jeugdfonds kunnen kinderen en jongeren toch  lid worden.

Sinds 2015 kunnen inwoners van de gemeente Midden-Delfland gebruik maken van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het jeugdfonds zorgt ervoor dat ook kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor hen betaalt het fonds de contributie/ het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. Hiervoor ontvangt het Jeugdfonds Sport & Cultuur ieder jaar een bijdrage van de gemeente. In 2018 maakten 55 kinderen gebruik van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Wilt u meer informatie over het Jeugdfonds Sport & Cultuur kijk dan op de website www.jeugdfondssportencultuur.nl/zuid-holland

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens