Home > Nieuwsberichten > Hotel Van der Valk in de Harnaschpolder krijgt vorm

Hotel Van der Valk in de Harnaschpolder krijgt vorm (20-04-2020)

RSS

Hotelketen Van der Valk wil dit jaar starten met de realisatie van een vestiging op het bedrijventerrein Harnaschpolder in de gemeente Midden-Delfland. Deze locatie is gunstig gelegen voor een hotel, met directe wegen naar steden als Delft, Den Haag en Rotterdam. Terwijl de rust en ruimte van het groene Midden-Delflandgebied binnen fietsafstand ligt.

Landmark van Midden-Delfland

Hotelketen Van der Valk zorgt samen met Ter Steege Bouw Vastgoed voor de ontwikkeling van het hotel. Het hotel krijgt een rank en opvallend uiterlijk en wordt daarmee een mooi landmark voor de gemeente Midden-Delfland en de Harnaschpolder. Het hotel markeert de overgang van de stad naar het meer open landschap. Het gebouw bestaat uit 2 etages waarin het restaurant en de vergaderruimtes zich bevinden. Daar bovenop komen 142 hotelkamers, verdeeld over 9 etages. Het hotel krijgt daarmee een afmeting van ongeveer 20m bij 40m. Het totale gebouw wordt maximaal 38m hoog, net zo hoog als de reclamemast die vorig jaar is gerealiseerd.

Vanuit de hoger gelegen hotelkamers heb je een mooi en afwisselend uitzicht; aan de ene kant de stedelijke bebouwing met indrukwekkende skylines, aan de andere kant het groene landschap met recreatiemogelijkheden van PUUUR Midden-Delfland. In de verte liggen de duinen en de zee.

Veelzijdigheid op het bedrijventerrein

Gemeente Midden-Delfland is trots op het bedrijventerrein Harnaschpolder. Door de bedrijvigheid hier te centraliseren en de beschikbare ruimte intensief te gebruiken ontstaat er volop werkgelegenheid en vind je er voorzieningen waar behoefte aan is. Op het bedrijventerrein zijn de afgelopen tijd veel nieuwe ontwikkelingen te zien, naast de al jaren vertrouwde gezichten zoals bijvoorbeeld Werkse, DG Grootverbruik en Vreugdenhil Berging. Distributiecentra verrijzen, de realisatie van Bauhaus is begonnen en ook het foodpark wordt steeds concreter. Een combinatie van activiteiten die bijdragen aan een levendig Midden-Delfland. De gastvrijheid van het familiehotel Van der Valk en het vermogen om gasten zich thuis te laten voelen passen daar uitstekend bij.   

Het merk PUUUR Midden-Delfland staat voor het pure landschap en de eerlijke streekproducten dichtbij de grote stad. Een vriendelijke en rustgevende omgeving waar je kunt ontspannen en genieten. Meer informatie over PUUUR Midden-Delfland vindt u op www.puuurmiddendelfland.nl.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens