Home > Nieuwsberichten > Koninklijke Onderscheiding bij de brandweer

Koninklijke Onderscheiding bij de brandweer (19-05-2019)

RSS
Dit item is verlopen op 26-06-2019.

Burgemeester Rodenburg van gemeente Midden-Delfland reikte op 18 mei een Koninklijke onderscheiding uit. De heer Van Oosten uit Schipluiden ontving deze naar aanleiding van zijn vrijwillige inzet voor de brandweer in Midden-Delfland gedurende ruim dertig jaar. Peter van Oosten is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en kreeg de versierselen opgespeld gekregen die horen bij deze eervolle onderscheiding.

Vrijwillige brandweer

Burgemeester Rodenburg reikte de Koninklijke onderscheiding uit tijdens de jaarlijkse bindingsbijeenkomst voor alle brandweervrijwilligers van Midden-Delfland. Een feestelijke avond waarop oorkonden en onderscheidingen worden uitgereikt. Peter van Oosten neemt dit najaar afscheid als vrijwillige brandweer. Begonnen bij de bedrijfsbrandweer, ging hij later aan de slag bij de vrijwillige brandweer in Den Hoorn en Schipluiden. Na ruim dertig jaar geeft hij nu het stokje over aan de nieuwe aanwinsten in de brandweerzorg.

Lid in Orde van Oranje Nassau

De heer Van Oosten is bij Koninklijk Besluit benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau voor zijn verdiensten voor de samenleving.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Whatsapp: 06 82047571

Openingstijden

Meer contactgegevens