Home > Nieuwsberichten > Land Art Midden-Delfland in gemeentehuis

Land Art Midden-Delfland in gemeentehuis (28-06-2018)

RSS
Dit item is verlopen op 18-12-2018.

In het gemeentehuis van Midden-Delfland staat een Land Art kunstinstallatie. Deze Land Art kunstinstallatie is gemaakt door jongeren van Scouting Maasland tijdens de Masterclass Land Art. Met de kleine tentoonstelling in het gemeentehuis komt een einde aan het project Land Art Midden-Delfland.

Land Art Midden-Delfland

Het project startte in 2017 met de metershoge duo-sculptuur Human Memory van de Japanse kunstenaar Kouij Ohno. Deze sculpturen gemaakt van oude fietsen staan bij het Kraaiennest in Maasland en bij World Art Delft. Het project Land Art besteedt met kunst aandacht aan de kwaliteit van het landschap. Land Art laat mensen anders kijken naar het landschap. Door het jaar heen zijn er veel verschillende evenementen georganiseerd rondom Land Art. Zo was er tijdens Boerol een kunstproject. Is er een Land Art fietsroute uitgezet en kregen kinderen Land Art educatie.

Samenwerken verbindt

Een groot bijkomend voordeel is dat de culturele organisaties en amateurkunstenaars in Midden-Delfland door het project nauwer met elkaar zijn gaan samenwerken. Zij hebben een netwerk opgebouwd van enthousiaste Midden-Delflanders.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Whatsapp: 06 82047571

Openingstijden

Meer contactgegevens