Home > Nieuwsberichten > Landelijke uitstraling in Centrum Den Hoorn

Landelijke uitstraling in Centrum Den Hoorn (28-06-2019)

RSS
Dit item is verlopen op 31-12-2019.

Voor veel mensen staat de zomervakantie bijna voor de deur. Tijd om te ontspannen en te genieten van de rust en de omgeving. Niet iedereen gaat ver weg op vakantie. Er blijven ook veel mensen in Midden-Delfland. En met zo’n mooie omgeving is dat zeker geen straf!

In het centrum van Den Hoorn ligt een stuk bouwgrond. Op deze locatie is onder andere een nieuwe supermarkt gepland. Tot de bouwwerkzaamheden van start gaan, willen wij graag de locatie opfleuren. Daarom hebben leden van de gemeenteraad en raadscommissie een mengsel van wilde bloemen ingezaaid op die plek. Ook zijn de bouwhekken vervangen door boerenhekken. Hiermee vergroten wij de leefbaarheid rondom de bouwlocatie. En geven we het centrum van Den Hoorn een beetje extra kleur.

Hoe staat het er nu mee?

De gemeenteraad heeft de plannen voor het centrum Den Hoorn al een tijd geleden opnieuw aangeleverd bij de Raad van State in Den Haag. Wij zijn in afwachting van een nieuwe zitting en daarna een definitieve uitspraak over het bestemmingsplan en exploitatieplan Centrumplan Den Hoorn. Verder zijn we bezig met het opstellen van het voorlopig ontwerp van het openbaar gebied rondom het centrum. Hierover zijn de afgelopen maanden diverse bewonersbijeenkomsten geweest. Wij verwachten dat we de resultaten in het najaar kunnen presenteren aan de bewoners.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens