Home > Nieuwsberichten > Maak kans op een gratis energieadvies op maat!

Maak kans op een gratis energieadvies op maat! (05-10-2017)

RSS
Dit item is verlopen op 14-10-2017.

In het najaar organiseert de gemeente met de WoonWijzerWinkel de actieweek Duurzaam wonen in Maasland, zo gedaan! Heeft u een koopwoning uit de bouwperiode 1946 tot 1986? Dan bieden wij u tijdens deze actieweek gratis advies hoe u uw woning kunt verduurzamen. Om woningeigenaren goed te kunnen adviseren in deze actieweek, zoeken we in Maasland voor drie type woningen een referentiewoning. Deze drie woningeigenaren krijgen een gratis energieadvies op maat ter waarde van 150 euro.

Dit advies op maat maakt inzichtelijk welke duurzaamheidsmaatregelen specifiek geschikt zijn om toe te passen op bepaalde woningtypen. Deze kennis gebruiken we in onze adviezen in de actieweek.

Meld u aan!

Woont u in Maasland in een koopwoning uit de jaren 1946 tot 1986? Valt uw woning onder één van de volgende woningtypen:

  1. rij-/hoekwoning
  2. twee-onder-een-kapwoning
  3. vrijstaande woning

én wilt u uw woning in oktober eenmalig beschikbaar stellen voor het opstellen van een advies op maat? Stuurt u ons dan voor vrijdag 13 oktober een bericht via communicatie@middendelfland.nl. Vermeld u daarin uw adres en type woning.

Per woningtype verloten wij één advies op maat ter waarde van 150 euro. De drie winnaars krijgen uiterlijk bericht in de week van 16 oktober.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens