Home > Nieuwsberichten > Mijlpaal voor Commandeurspolder IV

Mijlpaal voor Commandeurspolder IV (05-07-2018)

RSS
Dit item is verlopen op 18-12-2018.

Mijlpaal voor de bouw van Commandeurspolderspolder IV

Op 27 juni bereikten wethouder Wendy Renzen-van Leeuwen en Koningskroon CPO Maasland overeenstemming over de reservering van een stuk grond in de Commandeurspolder IV. Met een grondreserveringsovereenkomst verzekert de gemeente Midden-Delfland de CPO-vereniging dat de grond 12 maanden voor hen beschikbaar blijft. Die tijd gebruikt de CPO-vereniging om het bouwplan verder uit te werken. Zodra de plannen definitief goedgekeurd zijn kan de CPO-vereniging de grond aankopen.

Het bouwplan

Op 16 januari 2018 is besloten om de bouw van 5 woningen door de CPO-vereniging op hoofdlijnen goed te keuren. De CPO-vereniging is zelf verantwoordelijk voor het bouwen van deze woningen. Het bouwplan voldoet aan de spelregels van de gemeente Midden-Delfland. De details van het project worden nu verder uitgewerkt.

Planning

De gemeente Midden-Delfland start de procedure om het bestemmingsplan aan te kunnen passen. Na aanpassing van het bestemmingsplan kan de CPO-vereniging een omgevingsvergunning aanvragen. De verwachting is dat de omgevingsvergunning begin 2019 kan worden verleend.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Whatsapp: 06 82047571

Openingstijden

Meer contactgegevens