Home > Nieuwsberichten > Panden van voormalig gemeentehuis Maasland in verkoop

Panden van voormalig gemeentehuis Maasland in verkoop (07-03-2019)

RSS
Dit item is verlopen op 31-05-2019.

Op vrijdag 8 maart gaan het oude gedeelte van het voormalige gemeentehuis van Maasland en het naastgelegen monumentale pand Huize Barendregt in de verkoop. Op 25 september 2018 besloot de gemeenteraad om de panden te verkopen.

De verkoopprocedure

De gemeente hecht veel waarde aan een transparante verkoopprocedure. Daarom is er gekozen voor een inschrijvingsprocedure, zodat iedere inschrijver evenveel kans maakt.  Daarnaast wordt de verkoop begeleid door een landelijk opererende makelaarskantoor met ruime ervaring in het verkopen van maatschappelijk vastgoed.

Toekomstige invulling

De panden wachten al langere tijd op een nieuwe waardige invulling. De gemeente hoopt een koper te vinden die respectvol met de beeldbepalende panden omgaat en er een bestemming aan geeft die van toegevoegde waarde is voor Maasland en omgeving. De gemeente werkt daarom mee aan ruime bestemmingsmogelijkheden. Iedereen met willekeurige initiatieven is hierbij uitgenodigd om deel te nemen aan de inschrijving. De gemeente hecht veel waarde aan een goede invulling voor de panden, daarom is de verkoopopbrengst niet per definitie leidend.

Interesse?

Makelaarskantoor Reliplan en Maatschappelijk vastgoed begeleidt de gemeente bij de verkoop. Bent u geïnteresseerd in de panden? Vanaf vrijdag 8 maart staat er op www.reliplan.nl meer informatie over de inschrijvingsprocedure. Ook kunt u contact opnemen met Reliplan via info@reliplan.nl. Er zijn verschillende momenten waarop geïnteresseerden de panden kunnen bezichtigingen. Geïnteresseerden kunnen tot 24 mei 2019 inschrijven.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Whatsapp: 06 82047571

Openingstijden

Meer contactgegevens