Home > Nieuwsberichten > PUUUR Midden-Delfland verwelkomt partners

PUUUR Midden-Delfland verwelkomt partners (23-07-2019)

RSS
Dit item is verlopen op 31-12-2019.

Namens PUUUR Midden-Delfland reikte wethouder Sonja Smit gisteravond de eerste toolkit voor partners uit aan Hilde Jansen van druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. De eerste gezamenlijke gebiedscampagne van PUUUR Midden-Delfland trapte begin juni af. Posters in tientallen abri’s in de omliggende steden, online advertenties en de website www.puuurmiddendelfland.nl bereikten sindsdien 10.000-en consumenten. Ondernemers die zich bezig houden met recreatie of horeca, producenten van streekproducten en gebiedsorganisaties zijn welkom om zich aan te melden als partner.

PUUUR Midden-Delfland staat voor het pure van het Bijzonder Provinciaal Landschap Midden-Delfland en de eerlijke streekproducten dichtbij de grote stad. Een gastvriendelijke en rustgevende omgeving waar je kunt ontspannen en genieten.

Midden-Delfland op de kaart

Wethouder Smit: ‘Ik ben supertrots dat we PUUUR Midden-Delfland vanaf nu met nóg meer ondernemers, producenten en organisaties op de kaart zetten. Delflandse Vleesmeesters, vergaderlocatie De Polderij in de Zuidbuurt, B&B Rechthuis van Zouteveen, kunstorganisatie Arti Delflandiae, boerderij Landlust... Allemaal voorbeelden van locaties waar straks de PUUUR Midden-Delfland vlag wappert. Samen met alle partners laten we inwoners van de steden zien hoe prachtig Midden-Delfland is, welke streekproducten er worden gemaakt en dat je er ontzettend fijn kunt recreëren.’

Ook partner worden?

Ondernemers die zich bezig houden met recreatie of horeca, producenten van streekproducten en gebiedsorganisaties kunnen voor een vast bedrag per jaar lid worden van PUUUR Midden-Delfland. Naast naamsbekendheid op de website ontvangen partners een pakket met promotiemateriaal en volgen er gerichte initiatieven op het gebied van samenwerking en marketing. Heeft u belangstelling? Meer informatie en een aanmeldformulier vindt u op www.puuurmiddendelfland.nl. Daarnaast is PUUUR Midden-Delfland per mail te bereiken op puuurmiddendelfland@gmail.com.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens