Home > Nieuwsberichten > Terugblik op een succesvolle verkoopbijeenkomst De Kreek

Terugblik op een succesvolle verkoopbijeenkomst De Kreek (01-11-2018)

RSS
Dit item is verlopen op 31-12-2018.

Veel interesse voor woningbouwproject De Kreek

Op dinsdagavond 30 oktober organiseerde ABB Bouwgroep een verkoopbijeenkomst voor geïnteresseerden in De Hoornbloem. Fase I van het nieuwbouwproject De Kreek bestaat uit twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en enkele vrijstaande woningen. In deze fase ontwikkelt Woningstichting Midden-Delfland ook een aantal sociale huurwoningen.

Medewerkers van de gemeente en bureau Wissing waren aanwezig om uitleg te geven over de openbare ruimte en het bijzondere karakter van de woonwijk. Bureau Wissing maakte eerder voor ons het stedenbouwkundige plan.  Met veel beeldmateriaal en een maquette hebben we uitgelegd wat een klimaatadaptieve wijk is.  

In De Kreek is veel aandacht voor duurzaamheid en een groene leefomgeving. Zo wordt de wijk gasloos aangelegd. De woningen hebben een EPC 0,0 (grondgebonden woningen) of maximaal EPC 0,2 (appartementen in latere fases). Iedere woning heeft vloerverwarming, met gebruik van stadsverwarming.  Er liggen zonnepanelen op het dak. We willen aansluitmogelijkheden voor elektrisch rijden aanbrengen. Openbare verlichting voeren we uit in LED. Groene wadi’s zorgen voor de afvoer van het regenwater en bieden tegelijkertijd ruimte om te spelen en te wandelen.

Vervolg

In fase II en III staan ook nog andere type woningen gepland. Deze fases volgen in de loop van 2019 en later.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de koopwoningen? Kijkt u dan op de website van De Kreek: www.dekreek-denhoorn.nl
Voor informatie over huurwoningen kunt u terecht bij Woningstichting Midden-Delfland.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Whatsapp: 06 82047571

Openingstijden

Meer contactgegevens