Home > Nieuwsberichten > Uitnodiging Ondernemersmanifestatie

Uitnodiging Ondernemersmanifestatie (01-10-2018)

RSS
Dit item is verlopen op 31-12-2018.

Groen en duurzaam ondernemen hoort bij Midden-Delfland. Elke ondernemer doet dat op zijn of haar eigen manier. Laat u zich graag inspireren door andere ondernemers? Komt u dan naar de Ondernemersmanifestatie op vrijdagochtend 16 november. U krijgt een eerlijk en gezond streekontbijt, gecombineerd met een dosis inspiratie voor een betere wereld.

Uitnodiging Ondernemersmanifestatie

Deborah Post opent de ochtend met haar verhaal over de Honey Highway. Een project waarbij bermen worden ingezaaid met bloemen om de bijenpopulatie te stimuleren. Zij laat zien dat duurzaamheid groen én – letterlijk en figuurlijk – heel kleurrijk kan zijn. Lodewijk Hoekstra, bekend van Eigen Huis & Tuin en De Grote Tuinverbouwing, geeft aansluitend een lezing. Hij is voorvechter van een groene en duurzame leefomgeving waarin mens en natuur in evenwicht zijn. Lodewijk vertelt zijn ideeën over groene thema’s zoals ondernemen met oog voor klimaatverandering en circulaire economie. Daarmee krijgt u de handvatten om uw eigen onderneming nog duurzamer te maken.

De Ondernemersmanifestatie is vrijdag 16 november in het gemeentehuis, Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

8.00 uur        Streekontbijt met pitches van startups
9.00 uur        Honey Highway door Deborah Post
9.30 uur        Lezing van Lodewijk Hoekstra
10.15 uur      Uitreiking OndernemersAward Cittaslow Midden-Delfland
10.30 uur      Napraten met koffie en lekkers

U kunt zich tot maandag 5 november aanmelden via ondernemersmanifestatie@middendelfland.nl. Wilt u gelijk aangeven met hoeveel personen u komt?

OndernemersAward Cittaslow Midden-Delfland

Tijdens de Ondernemersmanifestatie reikt de gemeente de OndernemersAward Cittaslow Midden-Delfland 2018 uit. De prijs voor ondernemers die het gedachtegoed van Cittaslow uitdragen en andere ondernemers inspireren. Naast de eer en de publiciteit ontvangt de winnaar een sculptuur van kunstenares Tineke van Gils en een oorkonde. Ook stelt Rabobank een bedrag beschikbaar van € 2.500. www.middendelfland.nl/ondernemersaward

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Whatsapp: 06 82047571

Openingstijden

Meer contactgegevens