Home > Nieuwsberichten > Van der Helm kiest voor bedrijventerrein Harnaschpolder

Van der Helm kiest voor bedrijventerrein Harnaschpolder (23-11-2018)

RSS
Dit item is verlopen op 23-12-2018.

Het transport & logistiekbedrijf Van der Helm keert terug in Midden-Delfland en krijgt een vestiging op bedrijventerrein Harnaschpolder. Wethouder Hans Horlings van de gemeente Midden-Delfland, Richard de Mos, voorzitter van het Bedrijvenschap HarnaschPolder en wethouder in Den Haag en eigenaren Gerard en Richard van der Helm van transport & logistiekbedrijf Van der Helm vierden op vrijdag 23 november 2018 de levering van de grond in de Harnaschpolder.

Van der Helm was vroeger gevestigd aan de Hooipolderweg in Den Hoorn. Toen over hun locatie een nieuwe weg aangelegd moest worden, vertrokken zij uit de gemeente. Wethouder Hans Horlings: “De gemeente Midden-Delfland en het Bedrijvenschap HarnaschPolder zijn blij dat deze ondernemer terugkeert in onze gemeente. Het is fijn dat een groot bedrijf als Van der Helm zich verbonden voelt met Midden-Delfland.”

Richard de Mos: “De vraag naar geschikte bedrijfslocaties is groot in de regio Haaglanden, vooral uit de logistieke sector. De gemeenten Den Haag en Midden-Delfland willen voorzien in die vraag en dat doen we samen in het Bedrijvenschap HarnaschPolder. Ik ben trots op de goede samenwerking waarmee we dit strategisch aan de A4 gelegen bedrijventerrein tot ontwikkeling brengen met flink wat banen. Ik wens Van der Helm heel veel succes met de nieuwe vestiging”.

Van der Helm werkt samen met Delin Capital Asset Management bij de ontwikkeling en realisatie van het transportcentrum. De locatie op het bedrijventerrein Harnaschpolder is 6 hectare groot en wordt door de gemeente Midden-Delfland in erfpacht uitgegeven aan Delin en Van der Helm. Gerard van der Helm: ”Wij vinden het prettig om ter uitbreiding van ons bedrijf weer terug te keren in Midden-Delfland. Voor deze toekomstige vestiging gaan wij op zoek naar ongeveer 200 nieuwe medewerkers. Hopelijk kunnen we werkzoekenden uit de directe omgeving een baan aanbieden.”

De bouw van het transportcentrum start binnenkort en zal eind 2019 in gebruik worden genomen.

Foto vlnr: Gerard van der Helm (Van Der Helm), Michelle van Roosbroeck (Delin Capital), wethouder Richard de Mos (Den Haag), wethouder Hans Horlings (Midden-Delfland)

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Whatsapp: 06 82047571

Openingstijden

Meer contactgegevens