Home > Nieuwsberichten > Vervoersproject De Mus van start in Den Hoorn en Schipluiden

Vervoersproject De Mus van start in Den Hoorn en Schipluiden (03-01-2018)

RSS
Dit item is verlopen op 01-04-2018.

Wat is De Mus?

De Mus is een vervoermiddel voor inwoners van Midden- Delfland die moeite hebben om zelfstandig ergens naar toe te gaan. In de opstartfase is De Mus alleen beschikbaar in Den Hoorn en Schiplui­den. De Mus is ontstaan uit een samenwerking tussen de gemeente Midden-Delfland, DOEL, Pieter van Foreest en Stichting Welzijn Midden-Delf­land.

Voor wie is De Mus?

De Mus is voor inwoners van Den Hoorn en Schipluiden die iets willen ondernemen, maar moeite hebben om daar zelfstandig te komen. Zo kunt u bijvoor­beeld naar activiteiten gaan in de Kickerthoek, Windrecht of Akkerleven, naar exposities in Op Hodenpijl, boodschap­pen doen of op bezoek gaan bij familie, vrienden en kennissen. Op deze manier kunt u actief blijven, ook als u ergens niet zelfstandig kunt komen. Er kun­nen in totaal drie personen meerijden. U kunt dus met iemand samen gaan.

Wanneer rijdt De Mus?

De Mus rijdt op maandag t/m vrijdag van 9:00u tot 17:00u.

Waar rijdt De Mus?

Met De Mus kunt u in Schipluiden of Den Hoorn reizen, maar ook tussen Den Hoorn en Schipluiden.

Hoe kunt u reserveren?

U boekt een rit op maandag t/m vrijdag tussen 9:00u en 17:00u via het telefoonnummer 06 20 77 83 70 of via mailadres De­Mus@ggz-delfland.nl. Een rit kan op zijn vroegst een week van te voren besteld worden en uiterlijk 2 uur van te voren. Het kan voor komen dat u een rit wilt boeken op een tijdstip dat De Mus al be­zet is. U kunt dan samen met de telefonist zoeken naar een oplossing.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens