Home > Nieuwsberichten > Voormalig gemeentehuis en huize Barendregt verkocht

Voormalig gemeentehuis en huize Barendregt verkocht (10-01-2020)

RSS

Het voormalige gemeentehuis van Maasland en huize Barendregt krijgen een nieuwe bestemming. In huize Barendregt komt de tandartsenpraktijk die nu in het Heelhuis gevestigd is. Het voormalige gemeentehuis wordt verbouwd tot restaurant. Vandaag ondertekenden wethouder Wendy Renzen en de nieuwe eigenaar, de heer Lie, de verkoopovereenkomst.

Mooie plannen voor beide panden

De heer Lie is verheugd met deze aankoop. Samen met een architect presenteerde hij zijn plannen voor de beide panden al aan de gemeente. De gemeente werkt aan de vergunningen die de plannen mogelijk maken. Zodra de vergunningen verleend zijn, kan de verbouwing van beide panden beginnen.

Ontmoetingsplek aan de ‘s-Herenstraat

De gemeente is blij met deze ontwikkeling, omdat zij het voormalig gemeentehuis graag een publieke functie teruggeeft. Ook huize Barendregt komt weer tot leven. Dit rijksmonument ondergaat een verbouwing waarbij veel aandacht en respect is voor de monumentstatus. Dit stukje historisch Maasland langs de ‘s-Herenstraat is binnenkort weer een ontmoetingsplek voor onze inwoners én recreanten die graag in Maasland komen genieten van de mooie dorpsgezichten.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens