Home > Nieuwsberichten > Welvreugd wint Cittaslow OndernemersAward 2018

Welvreugd wint Cittaslow OndernemersAward 2018 (16-11-2018)

RSS
Dit item is verlopen op 31-12-2018.

Welvreugd B.V. is de winnaar van de OndernemersAward Cittaslow Midden-Delfland 2018. De prijs werd uitgereikt door televisiepresentator Lodewijk Hoekstra onder het toeziend oog van 140 ondernemerstijdens de 5de editie van de Ondernemersmanifestatie ‘Van groen naar kleurrijk ondernemen’. Eerdere winnaars zijn onder andere Hoeve Ackerdijk en Kinderdagverblijf Djoy.

De OndernemersAward Cittaslow Midden-Delfland is de prijs voor ondernemers die het gedachtegoed van Cittaslow uitdragen en andere ondernemers inspireren. Welvreugd ontving een sculptuur van kunstenares Tineke van Gils en een geldbedrag van € 2.500, beschikbaar gesteld door Rabobank Zuid-Holland Midden. Dit bedrag is bedoeld als aanmoediging om de Cittaslow-kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Cittaslow in het DNA
Het Cittaslow-gedachtegoed zit bij Welvreugd in het DNA. De jury ziet dat terug in innovatief, sociaal en duurzaam ondernemerschap. Dat blijkt onder andere uit de manier waarop Welvreugd verenigingen en festivals ondersteunt. ‘Dat doen we niet met geld, maar met inzet en het beschikbaar stellen van materiaal. Zo maken we op interactieve wijze deel uit van maatschappelijke initiatieven’, aldus Aart Vreugdenhil, directeur van Welvreugd.

De jury, bestaande uit ondernemersverenigingen en de Rabobank, was vooral onder de indruk van de lokale oriëntatie en de maatschappelijk bewuste werkwijze van Welvreugd. ‘Het familiebedrijf investeert in duurzame relaties. Dit uit zich in langdurige dienstverbanden. Daarnaast kiest Welvreugd bij de uitvoering van hun bedrijfsactiviteiten voor Midden-Delflandse ondernemers. De vanzelfsprekendheid waarmee het bedrijf dit doet, zou volgens de jury gevolgd moeten worden door een ambassadeurschap voor het gedachtegoed van Cittaslow.’

Welvreugd
Welvreugd is specialist in het aanleggen van kabels en leidingen en alles wat daarmee te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan sleufloze technieken, kunststoflassen, leidingen traceren, leidingbeheer, zuigtechniek, ontwerp & enginering en grondwerk. Afgelopen oktober vierde het Maaslandse familiebedrijf het 50-jarig jubileum.

Rabobank
De OndernemersAward Cittaslow Midden-Delfland wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Zuid-Holland Midden. Met zijn maatschappelijk bewustzijn en  zijn betrokkenheid bij de gemeenschap en ondernemersinitiatieven draagt de Rabobank bij aan het behoud en de ontwikkeling van het Midden-Delfland gebied.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Whatsapp: 06 82047571

Openingstijden

Meer contactgegevens