Home > Nieuwsberichten > ‘Zo gedaan!’ voor duurzame woningverbetering

‘Zo gedaan!’ voor duurzame woningverbetering (10-10-2017)

RSS
Dit item is verlopen op 31-03-2018.

Duurzame woningverbetering bespaart geld en energie. Het zorgt ook voor meer wooncomfort en het bevordert de gezondheid in huis. Toch ligt de drempel om maatregelen te nemen tegen energieverspilling nog hoog. Dat is zonde, want voor ieder budget zijn er oplossingen. Denk ook aan subsidie- en stimuleringsregelingen vanuit de overheid.

Isoleren? Zo gedaan!

Huiseigenaren weten ook niet altijd goed waar ze moeten zoeken als ze eenmaal de beslissing hebben genomen om hun woning te verduurzamen. Daarom heeft regio Haaglanden het initiatief genomen om een promotiecampagne te ontwikkelen met de naam ‘Zo Gedaan!’. Deze campagne maakt bewoners in de leeftijd 28 – 38 jaar bewuster van duurzame maatregelen en motiveert hen voor woningverbetering met hulp van De WoonWijzerWinkel. Op dit moment staat de campagne in het teken van Isoleren. Met de kreet ‘Isoleren? Zo gedaan!’ moet woningisolatie meer gaan leven en wordt het maken van goede keuzes erover eenvoudiger.

Gemak en voordeel

Geld- en energieverspilling, meer woongenot en gezond wonen zijn uitstekende argumenten om woningisolatie te overwegen. Of huiseigenaren nu gaan verbouwen, langer in de woning willen blijven wonen of de waarde van hun woning willen verhogen. Duurzame woningverbetering is makkelijk te regelen en levert veel voordeel op.

WoonWijzerWinkel

Het nemen van duurzame maatregelen voor woningen is minder gedoe dan mensen denken. Om bewoners op weg te helpen een keuze te maken uit de vele duurzame mogelijkheden, is er het energieloket De WoonWijzerWinkel. Daar is alle informatie over duurzaam wonen, van A tot Z, zó te vinden.

www.woonwijzerwinkel.nl/zogedaan

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Whatsapp: 06 82047571

Openingstijden

Meer contactgegevens