Home > Regelgeving en beleid

Regelgeving en beleid

Alle gemeentes, waterschappen en provincies zijn wettelijk verplicht om al hun regelgeving op overheid.nl te publiceren. De gemeente Midden-Delfland publiceert daarnaast ook haar beleidsstukken op overheid.nl. U kunt zien welke regels en beleid er vandaag gelden, maar ook welke regels of beleid er in het verleden hebben gegolden. 

Via onderstaande link kunt u zoeken op overheid.nl in de regelgeving en de beleidsstukken van de gemeente Midden-Delfland:

Regelgeving Midden-Delfland op www.overheid.nl

Klik onder 'Zoek op locatie' op 'Gemeenten' en selecteer vervolgens 'Midden-Delfland'. Klik daarna op 'zoeken'. U ziet dan alle verordeningen en beleidsstukken die vandaag geldend zijn.
Bent u op zoek naar een niet meer geldende verordening of beleidsstuk, verwijder dan aan de linkerkant in de rubriek 'verfijn zoekopdracht' het onderdeel 'Regeling geldend op'.

De informatie in bovenstaande regelingenbank van de gemeente Midden-Delfland vormt geen bekendmaking in de zin van de wet. Alleen publicatie in het Gemeenteblad heeft een officieel karakter.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens