Home > Vacatures > Vacatures > Bouwplantoetser (36 uur per week)

Bouwplantoetser (36 uur per week)

Midden-Delfland is op zoek naar een kandidaat voor de functie

Bouwplantoetser

36 uur per week

Welkom in Midden-Delfland!

Midden-Delfland is een authentieke gemeente met een uniek landschap en een rijke historie.

Onze belangrijke kerntaken zijn:

  • een groen landschap verbinden met de stedelijke omgeving
  • werken aan een betere kwaliteit van leven
  • recreatie als economische kracht.

Onze organisatie telt 160 medewerkers. Ze werken bij de afdelingen Bedrijfsvoering, Beheer openbare ruimte, Dienstverlening en Landschap, Wonen & Economie. We hebben een informele organisatiecultuur, waarin iedereen zich thuis moet kunnen voelen. We vinden het belangrijk om oprechte belangstelling te hebben voor onze inwoners en onze collega’s. Ons werk doen we deskundig en gedreven, gericht op ‘de bedoeling’ en een snel en goed resultaat.

Midden-Delfland geeft jou de ruimte

Je werkt in de afdeling Landschap, wonen en economie in het team bouw- en woningtoezicht. Het team heeft een coördinator. Als bouwplantoetser ben je primair verantwoordelijk voor het integraal behandelen van aanvragen voor een omgevingsvergunning op het gebied van bouwen, monumenten en overige Wabo-activiteiten. Je toetst de aanvragen op volledigheid en zaken als bestemmingsplan, bouwbesluit en bouwverordening. Je behandelt subsidieaanvragen voor monumenten door deze te beoordelen en te toetsen aan de Monumentenwet en het gemeentelijk beleid.

Daarbij werk je samen met andere vakdisciplines en specialisten. Je verzorgt de adviesaanvraag aan de commissie van Welstand en Erfgoed en de Rijksdienst voor de monumentenzorg. Je bewaakt correcte en tijdige afhandeling van de aanvragen.

Wie ben jij?

Onze ideale kandidaat houdt van uitdagingen en je vindt het leuk dat geen dag hetzelfde is. Je vindt het fijn om anderen een ‘wow’ gevoel te geven, denkt niet in problemen maar vindt oplossingen. Je beweegt je gemakkelijk door een organisatie en betrekt de juiste mensen bij jouw vragen.

Onze organisatie omarmt Hostmanship: ‘Thuis! In Midden-Delfland’ als onderdeel van haar cultuur. Dit is verwoord als: ‘In de gemeente Midden-Delfland voel jij je begrepen, geholpen, betrokken en thuis. Daar zorgen we voor door oprechte belangstelling te tonen en deskundig, gedreven en naar de bedoeling te handelen’. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit uitdragen.

Wat je in ieder geval meeneemt

  • een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde
  • een diploma ambtenaar bouw- en woningtoezicht 1 en 2 of gaat deze opleidingen doen
  • (enige) kennis van- en affiniteit met monumentenzorg en bouwhistorie
  • Ervaring met het programma Squit XO
  • minimaal 2 jaar werkervaring (liefst in een bestuurlijke omgeving)

Wat bieden wij je?

Wij vragen best veel, dat weten we. Daar staat tegenover dat we jou een uitdagende functie bieden waarin je kunt laten zien wat je kunt en wie je bent. We geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. En dat in een leuk team binnen een fijne organisatie!

Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal € 3.805,- bruto per maand (functieschaal 9, bij 36 uur p.w.) en een individueel keuzebudget (vakantiegeld, eindejaarsuitkering) van ruim 17% van het jaarsalaris. Je wordt het eerste jaar aangesteld in tijdelijke dienst en bij voldoende functioneren, zetten we jouw tijdelijke aanstelling om in een vaste aanstelling.

De gemeente Midden-Delfland heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de mogelijkheid door te groeien naar een volgende loonschaal, flexibele arbeidstijden en een reiskostenvergoeding woon- werkverkeer.

Interesse?

Wil je meer weten over onze gemeente? Kijk dan op www.middendelfland.nl en www.cittaslow-nederland.nl.

Op www.middendelfland.nl/vacatures vind je meer informatie over onze organisatie, de arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Alice van Woudenberg, P&O adviseur, telefoonnummer (015) 380 4115.

Solliciteer met je cv en motivatiebrief of liever op een andere manier? Bijvoorbeeld door een video, dat mag natuurlijk ook!  Stuur je motivatiebrief en CV via het sollicitatieformulier op https://midden-delfland.onlinevacatures.nl

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens