Home > Vacatures > Vacatures > Geo-coördinator/civieltechnisch medewerker (36 uur)

Geo-coördinator/civieltechnisch medewerker (36 uur)

Midden-Delfland is op zoek naar een

Geo-coördinator/civieltechnisch medewerker

Welkom in Midden-Delfland!

Midden-Delfland is een authentieke gemeente met een uniek landschap en een rijke historie. Onze kerntaken zijn:

 • een groen landschap verbinden met de stedelijke omgeving;
 • werken aan een betere kwaliteit van leven;
 • recreatie als economische kracht.

Onze organisatie telt 160 medewerkers. Zij werken bij de afdelingen Bedrijfsvoering, Beheer Openbare Ruimte, Dienstverlening en Landschap, Wonen & Economie. We hebben een informele organisatiecultuur, waarin we streven naar een welkom en thuis gevoel voor iedereen.

Onze organisatie omarmt Hostmanship: ‘Thuis! In Midden-Delfland’ als onderdeel van haar cultuur. Dit is verwoord als: ‘In de gemeente Midden-Delfland voel jij je begrepen, geholpen, betrokken en thuis. Daar zorgen we voor door oprechte belangstelling te tonen en deskundig, gedreven en naar de bedoeling te handelen’. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit uitdragen.

De afdeling

Je werkt binnen de afdeling Beheer Openbare Ruimte in een dynamische omgeving. De afdeling bestaat uit een binnen- en buitendienst. Jij maakt deel uit van de binnendienst. De sfeer binnen de afdeling is gemoedelijk. De collega’s hebben een grote betrokkenheid en loyaliteit naar het werk en elkaar. We werken klantgericht, zijn flexibel en samenwerkend.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden van deze functie bestaan uit twee aandachtgebieden, die beiden 50% van de functie uitmaken.

 1. Coördinatie van het geografisch informatiebeleid, waaronder het opzetten van een geïntegreerd geografisch informatiesysteem. Je geeft beleidsmatig vorm aan al de voorkomende Geo-informatie op tactisch en strategisch niveau. Je beheert BGT (wekelijks terugkerend en hier zit het meeste werk in). Project ‘Gis systeem aanschaffen’.
   
 2. Coördinatie van kabels en leidingen. Daarbij moet je denken aan de afstemming tussen verschillende partijen, zoals de verschillende nutsbedrijven en hun aannemers. Het gaat om de vraag wanneer en waar te graven, maar ook het inpassen van gemeentelijk beleid in de regio. Je moet vergunningen en werkmeldingen beoordelen en controleren (bijna dagelijks terugkerend). Ook het regelmatig organiseren en voorzitten van strategische- en coördinatie overleggen en het participeren in overleggen in de regio.

Wie ben jij?

Onze ideale kandidaat houdt van uitdagingen, is gedreven en vindt het leuk dat geen dag hetzelfde is. Je bent klantgericht en vindt het fijn om anderen een ‘wow’ gevoel te geven. Je denkt niet in problemen, maar vindt oplossingen. Je beweegt je gemakkelijk door een organisatie en betrekt de juiste mensen bij jouw vragen. Je bent enthousiast en in staat om in samenwerking met anderen beleid op te stellen en uit te voeren. Je beschikt over schriftelijke en communicatieve vaardigheden, zodat je een boodschap goed kunt overbrengen. Je bent resultaatgericht, maar verliest de kwaliteit van je werk niet uit het oog. Je hebt strategisch inzicht, analytisch denkvermogen en financieel inzicht.

Wat je in ieder geval meeneemt:

 • Je hebt een opleiding op hbo-niveau, met specifieke kennis over BGT, GEO-informatie en basisregistraties.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het maken van beleidsvraagstukken op het gebied van GEO-informatie.
 • Je bent op de hoogte van de landelijke en gemeentelijke ontwikkelingen op het gebied van GEO-informatie en basisregistraties.
 • Je hebt ervaring met de applicaties C-Sam en Microstation.
 • Kennis van de openbare ruimte is een pre.

Midden-Delfland geeft je de ruimte!

We bieden jou een uitdagende functie waarin je laat zien wat je kunt, wie je bent en wat je ambities zijn. We geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. En dat in een fijne organisatie!

Wat bieden wij je?

Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal € 4.225,- bruto per maand (functieschaal 10, bij 36 uur per week) en een individueel keuzebudget (vakantiegeld, eindejaarsuitkering) van 17% van het jaarsalaris.

Je wordt het eerste jaar aangesteld in tijdelijke dienst. Bij voldoende functioneren wordt de tijdelijke aanstelling omgezet in een vaste aanstelling.

De gemeente Midden-Delfland heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de mogelijkheid door te groeien naar een volgende loonschaal, flexibele arbeidstijden, opleidingsmogelijkheden en een reiskostenvergoeding woon- werkverkeer.

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV via het sollicitatieformulier op https://midden-delfland.onlinevacatures.nl. Solliciteer je liever op een andere manier? Bijvoorbeeld door een video? Dan mag en kan dat natuurlijk ook!

Informatie

Wil je meer weten over onze gemeente, kijk dan op www.middendelfland.nl en www.cittaslow-nederland.nl. Op www.middendelfland.nl/vacatures vind je meer informatie over onze organisatie, de arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Peter van den Heuvel, directeur afdeling Beheer, telefoonnummer (015) 380 41 91. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Ilze Groenewegen,  P&O adviseur, telefoonnummer (015) 380 41 56 .

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens