Home > Verkiezingen > In een andere gemeente stemmen?

In een andere gemeente stemmen?

Wilt u in een andere gemeente binnen de provincie Zuid-Holland en het waterschap van Delfland stemmen? Dan kunt u uw stempas om laten zetten in een kiezerspas.

Hoe vraag ik een kiezerspas aan?

U vraagt een kiezerspas schriftelijk aan of persoonlijk aan de balie van het Klant Contact Centrum.

Schriftelijk

Een schriftelijke aanvraag voor een kiezerspas moet uiterlijk vrijdag 15 maart 2019 zijn ontvangen door de gemeente. Voor de aanvraag maakt u gebruik van het formulier verzoek kiezerspas. Dit formulier vindt u onderaan deze pagina.

Het formulier stuurt u op naar het Klant Contact Centrum van de gemeente Midden-Delfland. E-mailen mag ook. Gebruik dan het e-mailadres: verkiezingen@middendelfland.nl. Als u schriftelijk een kiezerspas aanvraagt, hoeft u bij de aanvraag geen kopie van uw identiteitsbewijs te overleggen.

Persoonlijk

Tot uiterlijk dinsdag 19 maart 2019, 12.00 uur kunt u een kiezerspas persoonlijk aan de balie van het Klant Contact Centrum aanvragen. Neem hiervoor uw identiteitsbewijs mee.

Heeft u op het moment van de aanvraag al een stempas ontvangen? Dan moet u de stempas inleveren als u verzoekt om een kiezerspas.

Heeft u een kiezerspas ontvangen? Dan kunt u uitsluitend met deze kiezerspas stemmen. Let op! U krijgt geen nieuwe pas als de kiezerspas zoekraakt.

Terug

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Whatsapp: 06 82047571

Openingstijden

Meer contactgegevens