Home > Weekboek burgemeester > Weekboek burgemeester, 29 juli 2019

Weekboek burgemeester, 29 juli 2019

RSS
Dit item is verlopen op 31-12-2019.

Vakantietijd

Net terug van twee weken op pad. De ene week in Nijmegen waar ik met een groep wandelaars op de camping stond. De andere week varen in Nederland. Nee, ik liep de Vierdaagse niet zelf. Maar ik heb wel veel regiogenoten aangemoedigd. Erg leuk, want er waren er superveel. Ook vanuit brandweer Haaglanden en de politieeenheid Den Haag waren er groepen die de wandeluitdaging aangingen.

Varen door Nederland

De tweede week maakten we een tocht met de sloep. Vanuit Schipluiden naar Amsterdam, Monnickendam, Volendam, Edam, Zaansche Schans, Haarlem, Katwijk en weer terug in de jachthaven van Schipluiden. Heel fraai weer en mooie Hollandse landschappen om van te genieten. Je doet er weer zoveel inspiratie op voor het dagelijks leven als bestuurder van de prachtige gemeente Midden-Delfland. De week voorafgaand aan mijn vakantie was een druk weekje.

Veiligheidsregio Haaglanden

Op woensdag hadden we een vergadering van het Algemeen Bestuur van de Veiligheidsregio Haaglanden (VRH). De Commissaris van de Koning was op werkbezoek. Tijdens de behandeling van de financiële stukken, waaronder de begroting, verzorgde ik een presentatie over de financiën van de VRH.

Protocollaire en kabinetszaken

Na de lunch van de burgemeesterskring bracht ik een bezoekje aan twee gouden bruidsparen. Op donderdag was er weer een naturalisatieceremonie waarbij ik zes nieuwe Nederlanders welkom heette.

Cittaslow Nederland, MRDH en activiteiten in de samenleving

Vrijdagmorgen had ik een afspraak met de burgemeester van Peel en Maas over de mogelijkheden van een kinderboek over Cittaslow. Eind van de middag was ik in Pijnacker voor de vergadering van het Algemeen Bestuur van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH). Op zaterdag 13 juli genoot ik van het concert van Caecilia Schipluiden op het schoolplein en ‘s avonds van muziekfestival Meadows. Zodoende zag en hoorde ik deze week alle soorten muziek en representatie voorbij komen.

Reageren op deze tekst? Stuur uw e-mail naar burgemeester@middendelfland.nl

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens