Home > Bouwprojecten > Maasland > Maasland, Maaslandse Dam

Maasland, Maaslandse Dam

Midden in het groene landschap, tussen Den Haag, Delft en Rotterdam, ligt de Maaslandse Dam. In dit unieke polderlandschap ontwikkelt de gemeente Midden-Delfland een gebied van 8 hectare voor wonen in een landelijke omgeving. De Maaslandse Dam ligt tussen de dorpen Maasland en Schipluiden. Het gebied is aan twee kanten omsloten door het water van de Gaag en begrensd door de wegen Oostgaag, de Kwakelweg, de Molenweg en het Gaagpad.

Sfeerimpressie van de Maaslandse Dam

Ontwikkeling

De locatie is bij uitstek geschikt om landelijk te wonen. De Maaslandse Dam is een buurtschap met daarin nieuwe en bestaande bewoners. De Maaslandse Dam biedt ruimte voor woningen op grote kavels, en een gesloten woningblok, een zogenaamde ‘Meent’. Het deelplan 'de Meent' is door projectontwikkelaar Weboma gemaakt. Alle woningen en vrije kavels van fase 1 en 2 zijn verkocht. Fase 3 is in november 2019 in verkoop gegaan. Fase 3 bestaat uit 4 vrije kavels die in één hand verkocht worden. U leest meer over fase 3 in ons nieuwsbericht van 14 november 2019. Voor informatie over deze kavels kunt u ook direct contact opnemen met Noordam makelaardij.

Informatiebijeenkomst 13 december 2017

Op woensdag 13 december 2017 was er voor de (toekomstige) bewoners en omwonenden een informatiebijeenkomst. De presentaties van die avond en het vragenformulier kunt u hieronder downloaden.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens