Home > Bouwprojecten > Maasland > Maasland, Maaslandse Poort

Maasland, Maaslandse Poort

Midden-Delfland is een waardevol agrarisch cultuurlandschap: een echt ‘oer-Hollands’ polderlandschap, met koeien in de wei. De inwoners van deze drukbevolkte regio genieten hier van de rust, de ruimte en de natuur. Voor de kwaliteit van het wonen en de economische vitaliteit van de regio is het belangrijk dat Midden-Delfland aantrekkelijk blijft en steeds beter bereikbaar wordt.

Maaslandse Poort

De Maaslandse Poort is een van de poorten binnen ‘Hof van Delfland’, het groene netwerk waar Midden-Delfland onderdeel van is. Vanwege haar strategische ligging ontwikkelt Maaslandse Poort zich als een recreatief transferium. Hier parkeren bezoekers hun auto om te recreëren in het Midden-Delfland gebied. Met het Ontwikkelingskader Maaslandse Poort (OMP) wil de gemeente Midden-Delfland verder invulling geven aan de Maaslandse Poort.

Locatie Kistenfabriek

Met de aankoop van de locatie Kistenfabriek zet de gemeente een volgende stap in de succesvolle ontwikkeling van Maaslandse Poort. Zo draagt deze entree straks positief bij aan de groene identiteit van Midden-Delfland. De gemeente werkt nu aan een plan voor de invulling van de locatie.

Ontwikkeling door derden

De gemeente Midden-Delfland ontwikkelt de locatie Kistenfabriek niet zelf. Zij roept partijen met realisatieplannen op zich te melden. Initiatieven voor de ontwikkeling moeten voldoen aan het onderstaande ontwikkelingskader en het huidige bestemmingsplan. Het bestemmingsplan staat op www.ruimtelijkeplannen.nl. Zodra de plannen voor de invulling van de locatie Kistenfabriek concreet zijn, informeren wij deze partijen.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens