Home > Midden-Delfland in beeld

Midden-Delfland in beeld

Midden-Delfland ook op TV volop in beeld!

Cittaslow Midden-Delfland is geregeld te zien op televisie. In de zomer van 2014 had NPO 2 in het programma ‘Altijd Wat’  een reportage over Cittaslow Midden-Delfland. Ook zond WOS de 3-delige serie 'Groen landschap tussen de steden' uit. Tegelijkertijd was op Omroep West en WOS de serie ‘Landgezichten’ te zien over de beheerders van het Midden-Delflandse landschap. Laatst genoemde serie werd onlangs herhaald op TV Rijnmond.

Landgezichten

'Landgezichten’ is een 4-delige serie over de beheerders van het unieke polderlandschap van Midden-Delfland. In de serie maakt u kennis met onder andere een boer, een boswachter, een vogelbeschermer, maar vooral ook met het landschap zelf. In de afgelopen maanden zonden Omroep West en WOS ‘Landgezichten’ uit. De serie werd herhaald op TV Rijnmond. Uitzendingen gemist? U kunt ze hier bekijken:

Aflevering 1
Aflevering 2
Aflevering 3
Aflevering 4 

Altijd Wat

In augustus 2014 zond NPO 2 in 'Altijd Wat' een reportage over Cittaslow Midden-Delfland uit. De reportage gaat over de groene oase in de betonnen Randstad. Midden-Delfland is lid van Cittaslow, een wereldwijde beweging van gemeenten die klein willen blijven en zich verzetten tegen verstedelijking. Waar andere gemeenten juist willen groeien, koestert Midden-Delfland het landelijke en investeert het in groen. En met succes: Rotterdam en Den Haag willen Midden-Delfland nu ook beschermen tegen de oprukkende verstedelijking.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens