Home > Wandelen, fietsen en meer

Wandelen, fietsen en meer

Midden-Delfland heeft veel te bieden. Of u nu heerlijk wilt wandelen, fietsen, zeilen, paardrijden, skeeleren, kanoën of vanaf een terras van het mooie landschap wilt genieten, het kan allemaal in Midden-Delfland! Daarnaast kent het gebied een schat aan cultuurhistorie en archeologie!

Allerlei praktische informatie over wandelen, fietsen, watersport, paardrijden, skeeleren, vissen enz. vindt u op de uitgebreide pagina van ‘Midden-Delfland Mooi Dichtbij’, en op de website www.heerlijkbuiten.nl. Kijk ook op op de website www.hofvandelfland.nl.

TOP in Midden-Delfland

Een TOP staat voor Toeristisch Overstap Punt. Een 'knooppunt' waar diverse bewegwijzerde en niet bewegwijzerde fiets- en wandelroutes samen komen. Een TOP is goed bereikbaar per auto en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. In de nabije omgeving van de TOP is horeca te vinden, waar een fietsband opgepompt of geplakt kan worden en eventueel een oplaadpunt voor elektrische fietsen beschikbaar is. Hiermee is een TOP dus altijd een goed startpunt voor iedereen die van wandelen en fietsen houdt. Meer informatie over TOP's kunt u vinden op de website www.toproutenetwerk.nl.

In Midden-Delfland zelf kunt u vertrekken vanuit  TOP Maasland en TOP Schipluiden. Ook vanuit TOP VlaardingenTOP Delft en TOP Wateringen kunt u fiets- en wandeltochten door het Midden-Delflandgebied maken.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Whatsapp: 06 82047571

Openingstijden

Meer contactgegevens