Home > Woningbouwprojecten > Maasland > Maasland, Maaslandse Dam

Maasland, Maaslandse Dam

Maaslandse Dam

Midden in het groene landschap, tussen Den Haag, Delft en Rotterdam, ligt de Maaslandse Dam. In dit unieke polderlandschap ontwikkelt de gemeente Midden-Delfland een gebied van 8 hectare voor wonen in een landelijke omgeving. De Maaslandse Dam ligt tussen de dorpen Maasland en Schipluiden. Het gebied is aan twee kanten omsloten door het water van de Gaag en begrensd door de wegen Oostgaag, de Kwakelweg, de Molenweg en het Gaagpad.

Sfeerimpressie van de Maaslandse Dam

Ontwikkeling van 'de Meent'

De locatie is bij uitstek geschikt om landelijk te wonen. De Maaslandse Dam is een buurtschap met daarin nieuwe en bestaande bewoners. De Maaslandse Dam biedt ruimte voor woningen op grote kavels, en een gesloten woningblok, een zogenaamde ‘Meent’. Het deelplan 'de Meent' is door projectontwikkelaar Weboma gemaakt. Alle woningen aan De Meent zijn verkocht. De overige (vrije) kavels zijn door particulieren gekocht. Er is nog een enkele kavel beschikbaar. Neem hiervoor contact op met Makelaardij Noordam uit Naaldwijk via telefoonnummer 0174-528 828  of per e-mail info@noordam-makelaardij.nl. Meer informatie over het project vindt u op de website van Noordam Makelaardij.

Hieronder enkele sfeerimpressies van de Maaslandse Dam en het deelproject 'de Meent'.

Wat vooraf ging:

In aanloop naar de ontwikkeling van de Maaslandse Dam hebben wij overlegd met inwoners. Ook hebben wij de nieuwe bewoners betrokken bij de definitieve uitwerking van de plannen.

Informatiebijeenkomst 13 december 2017

Op woensdag 13 december 2017 was er voor de (toekomstige) bewoners en omwonenden een informatiebijeenkomst. De presentaties van die avond en het vragenformulier kunt u hieronder downloaden.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Whatsapp: 06 82047571

Openingstijden

Meer contactgegevens