Home > Woningbouwprojecten > Maasland > Maasland, Spreeuwenest

Maasland, Spreeuwenest

Voorgeschiedenis

Na het samengaan van de twee basisscholen Spreeuwenest en Klimop is op de locatie van de oude Klimop school een nieuw pand gebouwd ‘De Groene Oase’. De locatie van de oude basisschool Spreeuwenest is op dat moment beschikbaar gekomen. Het college van B&W heeft in 2008 besloten tot de sloop van het oude schoolgebouw, sindsdien ligt het terrein braak.

Behoefte

Uit onderzoek blijkt dat er in Maasland ruimte is voor detailhandel waardoor het voorzieningenniveau in Maasland versterkt kan worden. De locatie Spreeuwenest is uitstekend geschikt voor diverse functies, zoals zorg, detailhandel, horeca, maatschappelijke voorzieningen en wonen. De locatie Spreeuwenest is centraal gelegen in het dorp en gesitueerd tegenover het complex Veldesteijn, waarin de Albert Heijn is gevestigd. Door enkele woningen toe te voegen aan de locatie Spreeuwenest wordt het gebied ook buiten kantoor- en winkeltijden levendig en kan het goed worden ingepast in de omgeving.

Ontwikkeling

De zes eengezinswoningen zijn inmiddels verkocht. De appartementen en maisonnettes worden door Wonen Midden-Delfland verhuurd.

De commerciële ruimtes zijn in verkoop/verhuur genomen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Batenburg Bedrijfshuisvesting via telefoonnummer  0174 – 28 25 55.

Meer informatie over Spreeuwenest is te vinden op www.spreeuwenest-maasland.nl. U kunt u daar ook inschrijven voor de nieuwsbrief! 

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Whatsapp: 06 82047571

Openingstijden

Meer contactgegevens