Home > Trouwambtenaren

Eenmalige trouwambtenaar

Wilt u dat een trouwambtenaar uit een andere gemeente uw huwelijk voltrekt? Laat deze persoon dan eenmalig benoemen voor de gemeente Midden-Delfland.

Voorwaarden

U kunt alleen iemand eenmalig laten benoemen als deze persoon ook in een andere gemeente is benoemd en be√ędigd en daar ook met regelmaat huwelijken en partnerschappen voltrekt. Het is helaas niet mogelijk om u te laten trouwen door een vriend of familielid die geen trouwambtenaar is. Aan het eenmalig benoemen van een trouwambtenaar zijn extra kosten verbonden, kijk daarvoor bij het hoofdstuk "Kosten en tijden".

Aanvragen

Het verzoek om een trouwambtenaar eenmalig in de gemeente Midden-Delfland te laten benoemen dient u schriftelijk in. Download het formulier en vul deze samen met de trouwambtenaar en de andere gemeente in. Het volledig ingevulde en ondertekende formulier neemt u mee naar uw afspraak op het gemeentehuis als u de melding van het voorgenomen huwelijk gaat doen. Maar moet in elk geval minimaal 6 weken voor de trouwdatum zijn ingeleverd.

> Download het aanvraagformulier eenmalig benoemen trouwambtenaar. (pdf, 1090 kB)