Home > Trouwlocaties

Gemeentehuis Midden-Delfland

Hier trouwt u in de raadzaal van het gemeentehuis van Midden-Delfland. De zaal is modern en u heeft een prachtig landelijk uitzicht!

In het gemeentehuis van de gemeente Midden-Delfland trouwt u in de moderne trouwzaal met een prachtig landelijk uitzicht. Het is een eigen locatie van de gemeente en is daarom bij de standaard leges inbegrepen. U betaalt dus geen aparte zaalhuur. Door de unieke ligging aan het water heeft u de mogelijk aan onze steiger aan te meren met uw "huwelijksbootje''. Vanaf de kade wandelt u met uw gezelschap naar de ingang van het gemeentehuis, de trouwzaal bevind zich direct links van u. Komt u liever met de perfecte trouwauto aan, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Maak dan gebruik van de hoofdingang aan de Anna van Raesfeltstraat, de trouwzaal bevind zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via de brede trap of met de lift.

Wij vragen u om aan uw gasten door te geven dat het strooien van rijst en confetti niet is toegestaan in verband met het milieu.

Als u de trouwzaal vooraf wilt bezichtigen of wilt weten of hij nog beschikbaar is op uw datum, neem dan contact op met het Klant Contact Centrum.

Zaal en tijden

  • De raadzaal heeft ongeveer 60 zitplaatsen.
  • Toegang is mogelijk vanaf de Anna van Raesfeltstraat, de straatzijde. Toegang kan ook vanaf de Vlaardingsekade, de waterzijde.
  • De raadzaal bevindt zich op de eerste verdieping. Een lift is aanwezig.
  • De raadzaal heeft een geluidsinstallatie. Muziek aanleveren kan op usb of op originele cd.
  • Parkeren kan voor het gemeentehuis aan de Anna van Raesfeltstraat of op het grote parkeerterrein bij de sportvelden.

Contactgegevens

Adres : Anna van Raesfeltstraat 37, 2636 HX Schipluiden
Telefoon : (015) 380 41 11
Website : www.middendelfland.nl
E-mail : gemeente@middendelfland.nl