Uitnodiging: Informatiebijeenkomst nieuwbouwplan Keenenburg V fase 2

Op woensdag 3 juli organiseren wij een informatiebijeenkomst over de plannen voor woningbouw op de locatie Keenenburg V fase 2 in Schipluiden. U bent van harte welkom op de informatieavond op woensdag 3 juli in de kantine van het gemeentehuis, Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

Keenenburg V fase 2

De afgelopen tijd zijn wij bezig geweest met diverse onderzoeken op het terrein en het voorbereiden van een tender. Via deze tender zijn we op zoek naar een ontwikkelaar met het beste plan voor deze locatie. De tenderfase duurt tot januari 2025. Ondertussen zijn wij bezig met de voorbereidingen voor het saneren van het terrein en het terrein geschikt maken voor bouwen.

Informatiebijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst leggen wij u uit wat een tender is, hoe wij zullen komen tot een winnend ontwerp en welke eisen en wensen de gemeente heeft voor het ontwerp van de nieuwe woonbuurt. Ook informeren wij u over de werkzaamheden die het komend jaar op de locatie plaatsvinden en wat dit voor u kan betekenen.

  • U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom
  • Om 19.30 uur start de algemene presentatie
  • Van 20.00 uur tot 20.45 uur kunt u de informatie bekijken op panelen. En staan medewerkers van de gemeente klaar om uw vragen te beantwoorden.

Datum: Woensdag 3 juli

Tijdstip: inloop 19.15 uur, presentatie om 19.30 uur 

Locatie: Gemeentehuis, Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden

We zien u graag op 3 juli!