De ondernemersmanifestatie is verplaatst. Graag nodigen we ondernemend Midden-Delfland uit voor een ontbijt met presentaties en een lezing op vrijdagochtend 11 maart.

Wat gaan we doen?

08.00 uur: Ontbijt

08.30 uur: Opening door Frank ten Have, wethouder Economische Zaken

08.45 uur: Presentaties: het broodfonds, digitalisering en de milieubarometer

09.30 uur: Lezing van IJsbrand Chardon

10.00 uur: Napraten met koffie en lekkers

Aanmelden

Je kunt je tot vrijdag 18 februari aanmelden door een e-mail te sturen naar ondernemersloket@middendelfland.nl. Laat je weten met hoeveel personen je komt?

Natuurlijk zorgen we voor een veilig evenement. We volgen de landelijk geldende regels en voorschriften. Om goed op de laatste maatregelen in te kunnen springen, bepalen we op een later moment de locatie.

= = =

HET PROGRAMMA

Lezing: Topsport en modern ondernemen

Na het ontbijt krijg je praktische tips voor modern ondernemerschap én is er een verrassende lezing van topsporter IJsbrand Chardon. Want wat heeft topsport nu eigenlijk te maken met ondernemerschap? Nou, best veel eigenlijk, aldus onze lokale sportheld.

Presentaties: Van het Broodfonds tot de Milieubarometer

Voorafgaand aan de lezing van IJsbrand Chardon zijn er drie korte, praktisch ingestoken presentaties over actuele onderwerpen:

  • Ontdek het Broodfonds, een alternatief voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zzp’ers.
  • Zet zonder hoge investeringen (vervolg)stappen om je onderneming te digitaliseren.
  • Leer hoe je een actieplan opstelt om de impact van je onderneming op het milieu te verminderen, passend bij jouw bedrijf.