Home > Overzicht zorgaanbieders Wmo

Overzicht zorgaanbieders Wmo

Overzicht van zorgaanbieders Wmo in Midden-Delfland

Heeft u  ondersteuning nodig  bij het organiseren van uw dagelijkse leven? Er zijn veel  verschillende zorgaanbieders en begeleiders die u kunnen helpen.  Via de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) kunt u de zorg en hulp krijgen als u deze niet zelf of samen met uw naaste omgeving kan regelen. U neemt hiervoor contact op met de gemeente via het telefoonnummer (015) 380 41 11.

Welke ondersteuning kunt u krijgen?

De ondersteuning kan bestaan uit:

  • Hulp bij het structureren van het huishouden,
  • Hulp bij het opbouwen van een sociaal netwerk,
  • Hulp bij het op orde brengen/ houden van uw administratie,
  • Hulp bij het vinden van passende dagbesteding en arbeidsparticipatie,
  • Ondersteuning van mantelzorgers.

Een overzicht van al deze mogelijkheden vindt u in de online ondersteuningscatalogus. U kunt zich oriënteren op de verschillende zorgaanbieders en begeleiders  waarmee de gemeente samenwerkt. In de ondersteuningscatalogus kunt u zelf eenvoudig op zoek naar  de organisatie die het beste bij u en/ of uw vraag past.

De gemeente helpt u

De gemeente maakt in overleg met u een afspraak voor een gesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we samen welke hulp u het beste kunt gebruiken. Het is fijn als u vooraf alvast zelf bekeken heeft welke mogelijkheden er zijn.

De catalogus

De ondersteuningscatalogus is een samenwerking met de gemeenten Delft, Rijswijk en Westland. Kiest u in het beginscherm daarom bij het keuzemenu gemeente voor Midden-Delfland.  In de overige keuzemenu’s kunt u uw zoekopdracht verder verfijnen.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens