Home > Trouwen in Midden-Delfland

Trouwen in Midden-Delfland

Uw trouwdag of partnerschapsregistratie is een bijzondere gebeurtenis in uw leven. U wilt uw liefde voor elkaar bevestigen en voor de wet. Wij helpen u graag om er een mooie dag van te maken. Hieronder vindt u informatie over het trouwen en geregistreerd partnerschap in de gemeente Midden-Delfland.

 • Kosten en tijden

  Informatie over de kosten voor de voltrekking van een huwelijk of partnerschapsregistratie.

 • Trouwlocaties

  De gemeente Midden-Delfland beschikt over een aantal sfeervolle trouwlocaties waar bruidsparen voor de wet kunnen trouwen of hun partnerschap laten registreren.

 • Trouwambtenaren

  In de gemeente Midden-Delfland bent u verzekerd van een mooie ceremonie. Daarnaast kunt u rekenen op persoonlijke aandacht van toegewijde ambtenaren die niets aan het toeval overlaten om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

 • Melding voorgenomen huwelijk/partnerschap (voorheen ondertrouw)

  Als u besluit te gaan trouwen of  voor een geregistreerd partnerschap kiest, moet u dit officieel melden in de gemeente waar u gaat trouwen of waar het partnerschap geregistreerd wordt. Dit wordt melding van het voornomen huwelijk of partnerschap genoemd. Vanaf 1 september 2015 is de ondertrouw of aangifte komen te vervallen.

 • Trouwboekjes/partnerschapsboekjes

  Als u in de gemeente Midden-Delfland trouwt kunt u kiezen uit vier trouwboekjes.