Home > OndernemersAward Cittaslow Midden-Delfland - protocol nominatieprocedure

OndernemersAward Cittaslow Midden-Delfland - protocol nominatieprocedure

Ook dit jaar reiken de ondernemersverenigingen, Rabobank Zuid-Holland Midden en gemeente Midden-Delfland de OndernemersAward Cittaslow Midden-Delfland uit. Wilt u uzelf of een collega-ondernemer voordragen en voldoet de onderneming van uw keuze aan de criteria? Dan is dit uw kans!

De OndernemersAward Cittaslow Midden-Delfland wordt ondersteund door Ondernemersfederatie Midden-Delfland (OFMD), LTO Glaskracht en VIA-vrouwennetwerk.  

Wie volgt kinderdagverblijf Djoy op?

De OndernemersAward Cittaslow Midden-Delfland is de tweejaarlijkse prijs voor ondernemers die werken volgens de kwaliteitsfilosofie van Cittaslow. Het is de award voor ondernemers die hun visie op kwaliteit van leven actief en met trots uitdragen. Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight, ondernemersfamilie Post, Diemel Groenvoorziening, Hoeve Ackerdijk en kinderdagverblijf Djoy mochten de OndernemersAward Cittaslow Midden-Delfland eerder in ontvangst nemen. De winnaar van dit jaar bevindt zich dus in uitstekend gezelschap!

Wat levert het op?

Naast de eer en de publiciteit ontvangt de winnaar een sculptuur van de hand van kunstenares Tineke van Gils en een oorkonde. Daarnaast stelt Rabobank Zuid-Holland Midden een geldbedrag van € 2.500,- beschikbaar als aanmoediging om de Cittaslow-kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Draag uw onderneming voor!

Bent u van mening dat uw onderneming of een collega-ondernemer in aanmerking zou moeten komen voor de OndernemersAward Cittaslow Midden-Delfland? Meldt uzelf of de onderneming van uw keuze dan aan via onze bedrijfscontactfunctionaris met een korte argumentatie aan de hand van de criteria. De vorm waarin u dat doet mag u zelf kiezen, bijvoorbeeld met een film, gedicht of moodboard. De criteria vindt u in het Protocol Nominatieprocedure. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 29 oktober. Stuur uw aanmelding naar Tessa Siljee-van den Akker via tsiljee@middendelfland.nl of per post via gemeente Midden-Delfland, t.a.v. team Kernopgaven, Antwoordnummer 12105, 2650 WD Schipluiden. De ondernemersverenigingen bepalen samen de genomineerden en de uiteindelijke winnaar.

Contact

Gemeente Midden-Delfland
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

gemeente@middendelfland.nl

(015) 380 41 11 of

Laat ons u bellen!

Openingstijden

Meer contactgegevens