Wilt u in een andere gemeente in Nederland stemmen? Dan kunt u uw stempas om laten zetten in een kiezerspas.

Hieronder leest u hoe dat kan.

Let op! Na het aanvragen van de kiezerpas kunt u alleen met deze kiezerspas en uw identiteitsbewijs stemmen. U krijgt geen nieuwe kiezerspas als deze zoekraakt.

Aanvragen per post

Een schriftelijke aanvraag voor een kiezerspas moet uiterlijk vrijdag 12 maart 2021 voor 17:00 uur zijn ontvangen door de gemeente. Voor de aanvraag gebruikt u het formulier verzoek om kiezerspas.

Het formulier stuurt u op naar het Klant Contact Centrum van de gemeente Midden-Delfland. E-mailen mag ook. Gebruik dan het e-mailadres: kcc@middendelfland.nl. Vraagt u de kiezerspas schriftelijk aan? Dan hoeft u bij de aanvraag geen kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen.

Aanvragen aan de balie

Tot uiterlijk vrijdag 12 maart, 17.00 uur kunt u een kiezerspas persoonlijk aan de balie van het Klant Contact Centrum aanvragen. Neem uw identiteitsbewijs mee naar de aanvraag.

We maken graag een afspraak!

Vanwege het coronavirus werken wij het liefst op afspraak. Zo voorkomen we dat het te druk wordt in de hal van het Klant Contact Centrum. Wilt u persoonlijk een kiezerpas aanvragen? Maak dan een afspraak.

Dat kan eenvoudig via de knop "Afspraak maken kiezerspas"

Afspraak maken kiezerspas

Liever telefonisch een afspraak inplannen? Bel dan met het Klant Contact Centrum via het telefoonnummer 015 380 41 11.

Meenemen naar de afspraak

Heeft u op het moment van de aanvraag al een stempas ontvangen? Dan neemt u uw stempas mee en levert die in. Ook neemt u uw identiteitsbewijs mee. Heeft u een kiezerspas ontvangen? Dan kunt u alleen stemmen met deze kiezerspas.