Duurzaam wonen, ondernemen, werken en recreëren in de toekomst? Midden-Delfland stelt samen met inwoners, ondernemers en organisaties een visie voor 2050 op voor onze toekomstige generaties. Zo blijft Midden-Delfland een aantrekkelijke gemeente. Wil je als inwoner van Midden-Delfland meedenken? Geef je dan op voor de Dag van de Toekomst op zaterdagochtend 3 februari van 10.00 tot 13.00 uur via toekomst@middendelfland.nl.

Vier toekomstscenario's

De afgelopen zomer heeft de gemeente via onder andere een huis-aan-huis ansichtkaartenactie en gesprekken bij supermarkten en festivals ideeën voor 2050 verzameld bij inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Alle input is uitgewerkt in toekomstscenario’s; vier verschillende verhalen over hoe Midden-Delfland eruit zou kunnen zien in 2050.

Dag van de Toekomst – Meld je aan en denk mee!

Deze vier toekomstscenario's presenteren we als animatie aan inwoners, ondernemers en organisaties tijdens de Dag van de Toekomst op zaterdagochtend 3 februari. Wil je meedenken? Stuur dan een mail naar toekomst@middendelfland.nl en ontvang een uitnodiging met meer informatie.

Meer informatie?

Op www.middendelfland.nl/toekomstvisie-midden-delfland-2050 lees je meer over de toekomstvisie.