Grofvuil is afval dat te groot of te zwaar is voor in de mini- of verzamelcontainer. Ook snoeiafval, klein chemisch afval zoals batterijen en verfresten, elektrische of huishoudelijke apparaten en kleine meubels die wel in de container passen, horen er niet in. Met uw Avalexpas kunt u grofvuil laten ophalen of zelf wegbrengen naar de milieustraat in Delft. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Wegbrengen grofvuil

U kunt grofvuil, puin, klein chemisch afval en ander afval naar de milieustraat brengen. De milieustraat vindt u aan de Voltaweg 11 in Delft en is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur (uitgezonderd feestdagen). Voor het wegbrengen van grofvuil hoeft u meestal niets te betalen. Kijk voor meer informatie op de website van Avalex.

Ophalen grofvuil

U kunt uw grofvuil ook laten ophalen. Via de website van Avalex kunt u hiervoor eenvoudig een afspraak maken. Het afval wordt gratis meegenomen. U kunt ook telefonisch een afspraak inplannen, hiervoor belt u met de klantenservice van Avalex. Op werkdagen zijn zij telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur via 0900-0507.

Avalexpas aanvragen

Voor het wegbrengen of laten ophalen van grofvuil heeft u een Avalexpas nodig. Heeft u geen Avalexpas? Neem dan contact op met Avalex via telefoonnummer 0900-0507 of vul het digitale formulier pasaanvraag in.

Heeft u gevonden wat u zocht?