De Houve is een nieuwbouwontwikkeling in het centrum van Maasland. Op de locatie, aan de Slot de Houvelaan en Huis ter Veldelaan ter hoogte van de voormalige Nieuwe Kerk en zalencentrum de Magneet, worden verschillende woningen ontwikkeld.

Wat komt er te staan?

Het project bestaat uit 18 woningen, verdeeld over verschillende woningtypes. Zo worden er 7 eengezinswoningen, 5 levensloopbestendige woningen en 6 huurwoningen gerealiseerd. De woningen variëren in uitstraling, woonoppervlakte en kaveloppervlakte. Door de diversiteit aan woningen is er voor ieder wat wils!

In De Houve leeft u ontspannen in het centrum van Maasland met diverse voorzieningen op steenworp afstand. Wonen in Maasland mag beslist een buitenkans genoemd worden: uitstekend voor mensen van alle leeftijden, met of zonder kinderen, voor rustzoekers of actievelingen!

Bron: ABB Bouwgroep

Meer informatie?

Meer informatie over nieuwbouwontwikkeling De Houve is te vinden op de website https://www.dehouve-maasland.nl/(externe link). Heeft u interesse in één van de woningen? Schrijf u dan, via die website, in voor de nieuwsbrief. U wordt dan door de ontwikkelaar, ABB Bouwgroep, op de hoogte gehouden van allen ontwikkelingen.

Inloopbijeenkomst op 8 maart 2023

Om een nieuwbouwproject mogelijk te maken is een omgevingsvergunning nodig. De ontwikkelaar vraagt deze vergunning aan bij de gemeente. De gemeente legt de vergunningsaanvraag ter inzage, zodat belanghebbenden hierop kunnen reageren. Op woensdag 8 maart 2023 organiseerden wij een inloopbijeenkomst. Medewerkers van de gemeente en ABB Bouwgroep stonden klaar om vragen te beantwoorden.