Kunt u geen keuze maken uit één van onze geweldige trouwambtenaren? U kunt ook een trouwambtenaar uit een andere gemeente laten benoemen om uw huwelijk in onze gemeente te voltrekken.

Voorwaarden

U kunt alleen iemand eenmalig laten benoemen als deze persoon ook in een andere gemeente is benoemd en beëdigd en daar ook met regelmaat huwelijken en partnerschappen voltrekt. Het is helaas niet mogelijk om u te laten trouwen door een vriend of familielid die geen trouwambtenaar is. Aan het eenmalig benoemen van een trouwambtenaar zijn extra kosten verbonden, kijk daarvoor bij het hoofdstuk "Kosten en tijden".

Aanvragen

Het verzoek om een trouwambtenaar eenmalig in de gemeente Midden-Delfland te laten benoemen dient u schriftelijk in. Download het formulier en vul deze samen met de trouwambtenaar en de andere gemeente in. Het volledig ingevulde en ondertekende formulier neemt u mee naar uw afspraak op het gemeentehuis als u de melding van het voorgenomen huwelijk gaat doen. Maar moet in elk geval minimaal 6 weken voor de trouwdatum zijn ingeleverd.

Heeft u gevonden wat u zocht?