Midden-Delfland heeft een energieloket. Dit energieloket helpt inwoners bij het beantwoorden van vragen rondom energiezuinig wonen. Je vindt het loket via www.regionaalenergieloket.nl/midden-delfland.

Hoe krijg ik mijn energierekening omlaag? Kan ik iets doen aan de tocht in huis? Hoe werkt een warmtepomp? En kan ik subsidie krijgen voor isolatie? Dit zijn vragen die bij veel bewoners spelen. Het Energieloket Midden-Delfland geeft informatie en advies bij alle vragen over energiezuinig wonen en bundelt de informatie op één plek: regionaalenergieloket.nl.

  • Onafhankelijke informatie over zonnepanelen, isolatie en warmte-oplossingen.
  • Beschikbare subsidies en leningen
  • Gratis HuisScan. Doe de Huisscan en zie in 2 minuten wat voor jouw woning en situatie de mogelijkheden zijn om je energierekening te verlagen.
  • Advies via telefoon of e-mail. Kom je er niet uit? Dan kun je bellen of mailen met Regionaal Energieloket. Als nodig word je doorverwezen naar specialisten voor een uitgebreid bouw- en installatietechnisch advies.
  • Vrijblijvend offertes van installateurs. Offertes bij bouw- en installatiebedrijven kunnen via de website worden aangevraagd. Makkelijk, snel en geheel vrijblijvend.

Ga naar www.regionaalenergieloket.nl en vul je postcode in om het energieloket van Midden-Delfland te bekijken.