Energiekosten omlaag, comfort omhoog

Bespaar op energie en begin met een gratis gesprek aan huis. Onze lokale energiecoaches staan voor u klaar met praktische tips, of u nu huurt of uw eigen woning bezit. Ontdek hoe u met simpele aanpassingen direct kunt besparen op uw energierekening. Boek uw gesprek en maak uw huis energiezuiniger en comfortabeler.

Lagere kosten en meer comfort

Vaak kunnen kleine aanpassingen in huis al een groot verschil maken in het energieverbruik. Ledlampen verbruiken bijvoorbeeld ongeveer 10% van de elektriciteit die een vergelijkbare gloeilamp zou verbruiken. 

Vraag een gesprek over energiebesparing aan!

Bespaar niet alleen kosten, maar draag ook bij aan een groenere wereld. Zet de volgende stap naar een duurzamere levensstijl door uw gratis gesprek aan te vragen. Meer informatie? Ga naar Gratis energiebespaargesprek met een energiecoach – EnergieC Midden-Delfland (energiecmiddendelfland.nl(externe link) of lees het interview met een van onze energiecoaches!

Gemeente Midden-Delfland, EnergieC Midden-Delfland en het Regionaal Energieloket bundelen hun krachten om u de energiecoach aan te bieden. Kijk op Gemeente Midden-Delfland | Regionaal Energieloket(externe link) voor informatie over energie besparen, subsidies, lokale initiatieven en vakspecialisten.

Duurzaamheidsnieuwsbrief

Via de duurzaamheidsnieuwsbrief blijft u op de hoogte van lokale initiatieven, www.middendelfland.nl/digitale-nieuwsbrief-duurzaamheid