Wilt u geld besparen op uw energierekening en meer comfort? Dan is het isoleren van uw woning een goed idee. Door uw huis te isoleren bespaart u energie en geniet u van een behaaglijke warmte. Weet u niet goed waar te beginnen of welke maatregelen bij uw situatie passen? Om het voor u makkelijker te maken, organiseren gemeente Midden-Delfland en Regionaal Energieloket speciaal voor woningeigenaren isolatie-acties voor uw glas, bodem, vloer of dak.

We hebben verschillende acties voor inwoners met een eigen woning. Hieronder kunt u zien aan welke actie u kunt meedoen.

Actie A - Voor inwoners met energietoeslag én een eigen woning met energielabel D/E/F/G

Heeft u energietoeslag ontvangen en een eigen woning met het energielabel D/E/F/G? De gemeente biedt gratis isolatieadvies van een technisch adviseur en betaalt één isolatiemaatregel voor u. 
Lees verder over isolatieactie A >

Actie B - Voor inwoners met een eigen woning met energielabel D/E/F/G én een WOZ-waarde onder € 470.000,- 

Heeft uw woning een WOZ-waarde onder de € 470.000,- en het energielabel D/E/F/G? Doe dan mee met de isolatieactie. U isoleert met subsidie óf kiest voor een doe-het-zelf kadokaart van € 1.000,-.
Lees verder over isolatieactie B >

Actie C - Inwoners met een eigen woning met energielabel D/E/F/G

Heeft u een eigen woning met het energielabel D/E/F/G? Doe dan mee met de collectieve isolatieactie. Specialisten van het Regionaal Energieloket hebben op basis van prijs en kwaliteit het beste isolatiebedrijf en de beste glaszetter voor u gekozen.
Lees verder over isolatieactie C >