Wat is De Mus?

De Mus is een kleinschalig vervoerproject voor inwoners  die moeite hebben om zelfstandig ergens naar toe te gaan.  De Mus is ontstaan uit een samenwerking tussen de gemeente Midden-Delfland, DOEL, Pieter van Foreest en Stichting Welzijn Midden-Delf­land.

Voor wie is De Mus?

De Mus is voor inwoners die iets willen ondernemen, maar moeite hebben om daar zelfstandig te komen.

Wanneer rijdt De Mus?

De Mus rijdt op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Hoe kunt u reserveren?

In de zomerperiode ( t/m 1 september 2022) werkt de reserveringslijn van De Mus met aangepaste tijden. U boekt een rit op maandag t/m donderdag tussen 9.00 uur en 11.00 uur via het telefoonnummer 06 20 77 83 70. Of u stuurt een mailtje naar DeMus@ggz-delfland.nl. Een rit kan op zijn vroegst een week van te voren besteld worden en uiterlijk 2 uur van te voren. Het kan voor komen dat u een rit wilt boeken op een tijdstip dat De Mus al be­zet is. U kunt dan samen met de telefoniste zoeken naar een oplossing.

In een kort animatiefilmpje(externe link) leggen we u nogmaals uit hoe u De Mus kunt reserveren. (Deze film is gemaakt op het moment dat u alleen nog in Schipluiden en Den Hoorn De Mus kon gebruiken. Inmiddels rijdt er ook in Maasland een Mus.)

De Mus
De Mus

Heeft u gevonden wat u zocht?