Wij geven u een complete dag om nooit te vergeten. Bij Bavette kunt u alle kanten op: festival stijl, een bruiloft met een boerentintje, botanische stijl. En met ons Hereford & Wagyu rundvlees van eigen boerderij verzorgen we voor u en uw gasten heerlijk eten voor tijdens een gezellige BBQ, een uitgebreid diner, een bijzondere lunch, of bijvoorbeeld een Walking Dinner, wij denken graag met u mee!

Boutique restaurant Bavette is gelegen aan de A20 in Maasland. Het restaurant is gebouwd in de oude melkveestal, die omgetoverd is tot een heel mooi restaurant, met authentieke elementen. Een sfeervolle locatie om een onvergetelijke trouwdag te beleven. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om onze stallen tot eenmalige trouwlocatie te benoemen. De ceremonie vindt dan daar plaats. Daarna eventueel nog een borrel bij de stallen en daarna terug naar het restaurant voor een fantastisch diner en/of feest bij het restaurant.

Geen tijd of energie om de bruiloft te organiseren? Het bruidsteam van Bavette kan de gehele organisatie van de bruiloft op zich nemen, denk hierbij aan aankleding, muziek, fotograaf, videograaf en al het andere wat bij de mooiste dag komt kijken. Graag maken we een afspraak om jullie specifieke wensen door te spreken en de dag van jullie leven te bezorgen.

  • Beamer en Scherm aanwezig
  • Rolstoelvriendelijk toilet aanwezig
  • Voldoende parkeerplaatsen
  • Vanaf 50 personen

Graag niet strooien

Wij vragen u om aan uw gasten door te geven dat het strooien van rijst en confetti niet is toegestaan in verband met het milieu.

Contactgegevens

Adres: Kortebuurt 15, 3155 EG Maasland
Telefoon: (010) 59 99 114
Website: www.bavette.nl(externe link)
E-mail

: info@bavette.nl

Toch de andere locaties nog even bekijken?

Terug naar het overzicht